Samenwerking Nouri Foundation en KNVB rondom KNVB Futsal Cup

De finale van de KNVB Futsal Cup kent vanaf dit seizoen een nieuwe opzet: de Final Four. De halve finales en de finales, voor zowel de mannen als de vrouwen, worden in het paasweekend in toernooivorm gespeeld. Van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april vindt de eerste editie van de Final Four plaats in het Topsportcentrum in Rotterdam.

 

Samenwerking met de Nouri Foundation

Buiten de wedstrijden om organiseert de KNVB met de Nouri Foundation een aantal sportief-maatschappelijke activiteiten die de sociale waarde van de KNVB Futsal Cup en de Final Four moeten verrijken. Zo kunnen bezoekers van het evenement aanschuiven bij de Iftar maaltijd op maandag 1 april en staat zondag 31 maart in het teken van AED trainingen in het Topsportcentrum. Ook wordt er een online veiling opgezet met shirtjes van bekend oud- (eredivisie) spelers, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de Nouri Foundation. Daarnaast komen de opbrengsten van de kaartverkoop van de Final Four ook ten goede aan de Nouri Foundation.

 

''Heel fijn dat de KNVB de Nouri Foundation omarmd’’, aldus Jolanda Hogewind, voorzitter van de Nouri Foundation. ‘’Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen in een veilige omgeving mee kan blijven doen en daarbij in gezamenlijkheid de kernwaarden van Abdelhak uitdragen.''

 

 

Futsal wedstrijden met onder andere Touzani en Saibari

Voorafgaand aan de halve finale wedstrijden en de finales bij de mannen en vrouwen worden er verschillende vriendschappelijke futsal wedstrijden georganiseerd. Zo komen er verschillende futsalteams in actie met bekende namen als aanvoerders of als coaches. Zo staan er onder andere wedstrijden op het programma van Team Soufiane Touzani en Team Ismael Saibari. De komende weken worden er meer teams met bekende namen toegevoegd.